Tjena 1D

Hej nu håller jag och Stina som har gästbloggat och göra en one direction blogg, vi ska bara komma på ett namn först, hahaha!

Bloggar snart, men om jag inte gör det vet ni vad jag håller på med ok?

Puss

 

PUSS


GÄSTBLOGGAR!

Nu gästbloggar JAG <3
Vi har KEEM på samma "blogg grejs" så ville gäst blogga för att jag är så busig <3

Live, Love, Laugh. Happy Mila


no minnneeee

Bilden är från en annan blogg!


To cool for school

Hej hej bloggen!

Sitter i skolan nu och vi håller på att planerar så jag passar på att blogga lite, det blir inget långt inlägg men jag bloggar mer sen när jag kommer hem, ehehe!


VÅRSKOR BYE BYE BYE SHOPPING


Dessa märken på skor ska jag köpa och andvända på våren, skit i färgerna vissa vill jag ha vissa inte, tog ara några bilder!

VÅRENS MAKE-UP I WANT


När jag gjorde bilden, så gick det inte att klippa ut den lilla borsten och ögonfransböjaren så de bilderna blev lite konstiga, vad tycker ni om bilden? vad det snyggt utklippt, jag använde mig av en sak som man kan göra online, fotoflexer.com TESTA!

Sminket på bilderna är typ, concealer, premier, puder, mascara, ögonskugga m.m!


Vad tycker ni om?

- FÄRGADE JEANS?
Jag älskar färgade jeans dem finns i många Affärer nu och jag älskar det, jag har själv ett par mörkrosa från Gina Tricot, och ett par lila där ifrån också, ska åka och köpa de ljusa rosa och ett par blåa snart också.
ett stort JA till det!

Blogg paus slut

Hej hej

Nu är min blogg pause slut, det kommer snart nya inlägg och ska försöka med ny design också!

Puss så länge!


VS MK

.

Hej hej,

har inte bloggat på ett tag nu, för har inte sutttit s mycket vid datorn pch tänkt på det, och jag kan inte mobilblogga för mitt internet krånglar

ska ta en bloggpause nu,

och vi får se när jag börjar igen


............. ahahaha?............


video

snart kommer en video, haha ni får se vad ni tycker, kommentera gärna!

MISSA INTE PONNYAKUTEN KL 19.00 PÅ SVTB /BARNK''ANALEN''/ <----- AHAHAHAH?

jaaa

Hej hej bloggen!

Har övat länge nu framför datorn och youtube på super bass rappen i början och kan den snart, omg är typ glad för den går jätte fort, men det går bra nu!

HAHHA

Grown UpsOM 40 min blir det denna filmen!

Grown UpsOM 40 min blir det denna filmen!

SVAR PÅ KOMMENTAR

Kommentarer

Visa
Kommentar Tid
someone om Då får vi se!:
trodde du hade en iPhone? eller ser jag dåligt... (bilden till höger)Svar: Jag har en iphone! tog den med min mammas mobil ;)

dagensfrågaharingetannatattbloggaomnu


YOU AGAN

Kollar på en film nu!

Amerikansk romantisk komedi från 2010. Framgångsrika PR-kvinnan Marni åker hem för att vara med på sin brors bröllop och upptäcker att han ska gifta sig med hennes rival från gymnasiet. Sedan dyker brudens jetsettande moster upp och Marnis inte så jetsettande mor befinner sig öga mot öga med sin egen gymnasierival. Producerat år 2010. Regissör: Andy Fickman, Skådespelare: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver, Odette Annable, Victor Garber.


JÄTTE BRA!

jaghatarminmobilsåmycketdenärduuummgaahhhdenärkonstigblää

HEJ HEJ BLOGGEN!

Som ni ser in rubriken nu så har min mobil blivit konstig den blinkar hela tiden med skärmen, och det är ett äpple mitt på skärmen och en sån här laddningsak, och det är så jobbigt typ, den återställs typ eller så uppdrateras den och alla mina saker kommer försvinna, så om jag inte bloggar på ett tag så är det för att jag fixar min dumma mobil,

Puusss


Charlies Änglar och The Voice sverige

Hej hej, sitter nu och kollar på Charlies Änglar som visas på trean nu! och när det blir paus så byter jag till fyran och då är det de nya programet som är istället för idol, the voice sverige.

Skola

Påväg till skolan nu, bloggar kanske sen, jag bloggade inte igår bara för att jag var med en kompis men förlåt för det!


Andra dagen

Hej hej!

Nu är jag påväg till skolan och det är den andra dagen på vårterminen, det är sämsta och jobbigast dagen på veckan, för vi har spanska, svenska, matte och sen estet!

Hoppas att det går bra och att jag inte somnar typ!
Är jättetrött!


Träning!

Hej hej bloggen!

Nu så är jag påväg hem från skolan, första skoldagen,
Jag måste byta om direkt när jag kommer hem, för min träning börjar idag, cheerleading!

Ska bli jätte kul för vi har haft uppehåll ett tag!

Bloggar mer sen!

Puss


Skolan nu!

Hej hej bloggen, nu sitter jag på bussen, och är påväg till skolan eftersom det börjar idag efter tre sköna veckor!

Kanske lägger ut en bild på dagens outfit sen men det kommer idag i alla fall tror jag!

Bloggar nog mer sen!

Puss


WOOAAPP

Hej bloggen, har fått en kommentar om att ''den'' personen vill ha Video bloggar, och jag ska börja med det, men jag har inget bra och filma med tyvärr ,

 

Har också fått en kommentar och då är det en som vill få reda på mer om mig!

 

Och det kan du få nu!

 

Fullständiga Namn: Alma Erica Elisabeth Wallin ( det blir weea om man tar första bokstäven i alla namn och kör allt baklänges)

 

Nuvarnade Ålder: 12- snart 13 WOOOAAPP!

 

Familj: Orkar tyvärr inte skriva om det, för min familj är Stor, Haha ledsen för det

 

Bästa vännerna: Mina bästa vänner som jag verkligen är tajt med är :

 

Filippa, ( går i min klass och vi är jätte bra vänner, är mycket med varandra i skolan och överallt)

 

Millie ( hon och jag har varit väldigt tajta, men vi har brkat mycket på sistone som alla kompisar och har glidit lite isär, pga av en hemlig sak, som igentligen bara är löjligt att vi bråkar om, ''' hahha''' men vi kommer alltid vara bästa vänner)

 

Thea ( Thea är min barndomskompis, vi blev bästa vänner när vi var tre, och har känt varandra i 9 år, och vi firar tio års bästis skap, eller vi firade det förra året eller vi va inte tsm pga av att hon har bytt skola, och vi umgås tyvärr inte lika mycket... :) Vi har samma intressen, det står med fet text där nere i intressen sen som vi har samma)

 

 

Intressen: Mina intressen är Cheeleading, Ridning och Hästar som jag tyvärr inte är aktiv i nu '' men jag vill ha en egen häst eller hyra en'', älskar att blogga, ovasett om det inte går så bra ibland ( haha) Och jag är intresserad av Matte och No, Haha :)

 

Bra på: Jag är bra på att slösa mina pengar ( inte bra ), bra på Cheerleading ''vad jag tycker'', jag är duktig med hästar även om jag kan vara lite rädd, Jag är bra på No speciellt när det gäller Människokroppen! :)

 

Mindre bra på : Jag är mindre bra på matte även ifall jag tycker det är roligt, Hålla ordning speciellt i rummet, gillar inte hur jag skriver.

 

Favoritfärg: Min eller mina favoritfärger är ROSA, BLÅ, LILA OCH lite allt möjligt, HAHA

 

Största rädsla: clowner Är jätte rädd för det och för hissar och mycket för spindlar och att skada mig hårt och smärtsamt,

 

Övrig Fakta: Har skrivit myket nu, men jag är ett stort fan av Justin Bieber och en massa andra HAHA, Är väldigt känslig, och har inte varit kär på länge nu! ( eller är jag kanske det nu?) Mohaha, woaapp, Kan lättt bli avundsjuk, har de sjukaste och hemligaste Nyårslöfterna, HAHHA

En sak jag önskar som fanns: Jag önskar att det fanns att om man ska skriva en mening och så kollar man bara på tagentbordet, då kan det bli att det blit caps lock men hela meningen typ så här : hEJ BLOGGEN BLA BLA BLA, Onskar att man kan markera det och klicka på caps lock knappen så blir det små bokstäver istället!

DEt var nog det,

 


Då får vi se!

Hej hej bloggen!

Elsa läste mitt inlägg nu, och hon  svarade aldrig om videobloggen, så vi får vel se :)

Hahahhaha hoppas det i alla fall,

Imorgon börjar skolan , ska vel bli lite kul ändå, träffa alla och en massa sånt!

Ska vara bättre i år på allt, asså plugga mer och sånt, men jag gjorde det bra förra året också men det ska vara ännu bättre nu!

Ha det bra så länge så kanske det kommer ett video inlägg sen!

Puss


Affären

Hej bloggen, sticker ner till affären nu :)

ska passa på och köpa lite gott nu när det är lov, min hund måste gå ut också så jag tar med mig henne :)

S
ka fråga min syster sen om jag får låna hennes dator och göra ett video inlägg, hon är så SNÄLL så det får jag säkert! eller? du kanske läser min blogg nu så snälla :)

Då kommer den videon bli kanske lite lång, för jag ska visa, lite vad jag köpt och vad jag har fått och sånt och presentera mig lite, och om jag skulle skriva så här i bloggen typ som jag har på mig den där tröjan och utan någon bild kan det vara bra och veta hahah :)

Men nog om det bloggar snart, och tycker om att jag har bytt sida nu, för jag gillar blogg.se men ha det så bra så länge så ses vi snart,

Puss


Duuschhaa

Hej bloggen!

ska hå upp i dushen nu och blogga, sen när kjagkommer ner ska jag bara borsta håret och så, sen ska jag nog göra en liten videom om lite allt möjlgt, ha det så bra så länge


Puss

M Å L

Mitt mål med denna bloggen, är att få mina läsare att stanna, MÅNGA besökare och en massa sånt,

Hoppas jag kan det

en bild från en annan blogg som jag har!


Välkommen till min nya blogg!

Hej hej!

Du har nu då kommit till en blogg där en 12- årig tjej bloggar, jag kommer blogga om min vardag, om min favorithobby som är cheerleading, du kommer även kanske läsa lite om mode och om hästar och fotografi,

Jag går då i cheerleading, som jag nu har hjort i ett och ett halvt år, älskar det, det är jättekul.
vissa tror att vi är sånna som hejar på basketmatcher som i amrikanska filmer, men vi tävlar, i cheerleading tävlar man i DM, RM, SM, VM, EM Allt möjligt.

och min förening heter Gc Troops och jag går i ett lag som heter Strikers, och jag tycker vi är rätt s bra, men nästa år så ska jag söka till ett nytt lagför jag kommer vara för stor ( i min ålder ) för att gå kvar i strikers.

Jag gillar att fotografera och det kommer vara lite ilder i bloggen!

Kram så länge

RSS 2.0